Днес както карам и изведнъж от таблото изляза пушек и замириса яко на изгорял кабел.Угасих я поогледах и нищо невидях.Тръгнах но парното нетръгна,тогава разбрах че е станало нещо .Ходих на майстор разглобихме я и се оказа една изгоряла платка.Намирасе зад дисплея.Та въпроса ми е можели да се направи,а ако не колко пари може да струва втора ръка.Ще пробвам да сложа и снимка
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изпуши ми парното
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ехх този маетор явно не иска да се занимава - аз се съмнявам да трябва да смениш целя ICS. Само да се сменят изгорели компоненти първо и така - най вероятно един мощен транзистор изгоря и така на татък.
Може би при Бобо можат да го оправят ??Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло+ ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен
+ ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Comment
-
Колегата точно от Кубрат ще се засили при Бобо
Най добре в добър сервиз за електроника да се види какво е станало.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
По добре да се засили при Бобо от колкото да кара през цялата зима без парно...
Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло+ ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен
+ ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение
Comment
-
Във вторник имам запазен час при едни агенти давидим дали немогат да го оправят,ако немогат ще пробвам в Русе където ме праща колегата,а и там ако нестане ще го пратя на кръсника ми в Сф да го занесе на Бобо.Надявам се да стане по бързо,че нося детето на ясли и е голям студ запотени стъкла и приключението ми е пълно.А пък за това ICS ми искат като най-ниска цена 300лв дано да стане за много по малко че съм малко скъсан с парите
Comment
-
Ако искаш се обади на Никола от Драгичево... имат и може да ти го пратят по куриер. Може да го вземеш и с ключовете. В Елин пелин също имат. Там може да се споразумеете и за самата изгоряла част. Поразтърси се ако не успеят да го направят.
Comment
-
Първоначално публикувано от bodolei Покажи съобщениеКолеги как да заключа темата някои знае ли
Толкова ли държиш да се заключи?
Аре от мен да мине
Comment
Comment